Legendární album od DEMENTOR se dočká reedice!

Slovenská deathmetalová hrobka DEMENTOR sa dočká už druhej reedície druhého albumu „Kill The Thought On Christ. Opäť to bude na etikete IMMORTAL SOULS PRODUCTIONS a pôjde o striktne limitovaný náklad 100ks CD a 50ks MC kazety. Prvá reedícia albumu z oku 1997 vyšla 2 roky po jeho vydaní v roku 1999- Dnes pôjde o veľmi limitovanú záležitosť a dátum vydania je stanovený na 25/04/2021. Layout CD sa nesie v starom pôvodnom duchu a rovnakú podobu má aj MC kazeta. Jej telo bude červenej farby. CD tiež bude ručne číslované a získa tak vzácnejší punc.

PRED-OBJEDNÁVKY budú spustené už 01/03/2021 ráno o 08:00 cez našu truhlicu. Postačí sa teda dostať do podstrány PRED-OBJEDNÁVKY, kde nájdete obidve verzie albumu. Upozorňujem však, že platné budú len objednávky vyplatené vopred na účet. Album „ Kill The Thought On Christ“ sa dá zakúpiť aj na známom predajnom portáli Discogs, jeho cena sa však pohybude od 30€ vyššie za pôvodné vydanie.

DEMENTOR diskografia
1992 – Zánik kresťanstva DEMO
1993 – Chorobná nákaza DEMO
1994 – The Church Dies ALBUM
1997 – Kill The Thought On Christ ALBUM
1999 – The Art Of Blasphemy ALBUM
2001 – Enslave The Weak ALBUM
2004 – God Defamer ALBUM

2008 – Faithless – ALBUM
2011 – Damned ALBUM
2019 – Blasphemy Madness EP

Kill The Thought On Christ lajnap:
René Blahušiak – guitars/vocals
Roman Calpaš – Guitars
Joseph Pike Piroš – drums

DEMENTOR lajnap:
Rasťo Schmögner – guitars/vocals
Ondrej – bass, lyrics
Lorenzo – drums

https://www.facebook.com/dementorDM

https://www.slovakmetalarmy.sk/

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *